Toată povestea unei „rara avis” a societății actuale, o puteți găsi pe noul blog, www.atlantidei.eu, la acest link: “Recunoştinţa îmbracă trei forme: un sentiment din adâncul inimii, o expresie de mulţumire şi un dar întors.” (proverb arab)

Cea de-a patra probă Spring Superblog 2019 – sponsor Borealy

Timpul a zburat mai repede decât mi-am imaginat!

La bordul montagne russe-ului numit Superblog, călătoresc printre clipe. Închid ochii și mă văd ajunsă în viitor, mai clipesc o dată și sunt din nou în prezent ca mai apoi să mă întorc într-un trecut ce, uneori, îmi aparține, alteori este țesut doar de imaginație.

Odată cu cea de-a patra probă lansată de sponsorul Borealy, am privit înapoi, am privit la momentele și la oamenii ce au trecut prin viața și care și-au lăsat o puternică amprentă în sufletul meu.

Cerința probei a fost să facem apel la conștiință, la recunoștință, să lăsăm sentimentele să curgă, scriind despre o persoană importantă din viața noastră și despre ce cadou i-am oferit drept semn de mulțumire.

Pentru mine există 5 persoane importante, pe care le prețuiesc și le iubesc, printre ele fiind și F., personajul principal din textul înscris în concurs.

Din motive de privacy, i-am scris doar inițiala numelui, dar, deoarece astăzi am primit acordul ei, vă pot dezvălui că se numește Felicia.

 Feli, așa cum îi spun eu, este o „rara avis” în societatea actuală, iar, cu siguranță, pe mine mă iubește cineva tare mult, acolo Sus, de am avut norocul să o întâlnesc!

Așadar, vă invit cu drag, să citiți o poveste adevărată despre drumul unei tinere provinciale în capitala țării și despre ea, Felicia, persoana ce mi-a fost alături pe tot acest parcurs.

Toată povestea unei „rara avis” a societății actuale, o puteți găsi pe noul blog, www.atlantidei.eu, la acest link:

“Recunoştinţa îmbracă trei forme: un sentiment din adâncul inimii, o expresie de mulţumire şi un dar întors.” (proverb arab)

 

Vă mulțumesc că mă urmăriți!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.