Cu tălpile arse (cu Jasmine) si BUG MAFIA

„Dar cu tălpile arse m-am ridicat, și am încercat/Am trecut prin foc încă odată… ca să ajung acum să merg pe apă”

Nu știu alții cum sunt sau cum au fost de-a lungul vieții, însă eu m-am simțit dintotdeauna altfel.

Nu știu dacă de vină a fost vreo karmă, zodia misterioasă și auto-distrugătoare a Scorpionului, moștenirea genetică străveche ce m-a ales pe mine s-o port mai departe sau Destin

Cert este că alegerile pe care le-am făcut și pe care le tot fac, conștient sau nu, mi-au oferit experiențe dintre cele mai diverse.

Paradoxul a fost și este un tovarăș pe care l-am avut mereu alături. Lui i s-a alăturat pofta de Aventură, Dorința de a experimenta, Teama de o viață mult prea lineară, mult prea normală.

Normală, în sensul definit de către societate: copilărie – adolescență – facultate –  căsătorie – job – familie – copii.

Nu zic că această schemă, pentru că în definitiv, pentru mine asta reprezintă, este gândită și concepută greșit.

– Dar Eu, Eu unde sunt aici? Par omniprezentă, dar de fapt lipsesc cu desăvârșire…

Problema aici intervine, când lipsește sentimentul de apartenență. Că te străduiești, că încerci, dar nu te simți Tu, că nu te regăsești…

O voce, pe care uneori refuz s-o aud, s-o ascult, în încercările pe care le fac pentru a fi pe plac societății, pentru a fi integrată în acest uriaș și universal joc de Domino, îmi strigă că nu asta sunt Eu.

Mă obligă să mă așez în fața oglinzii propriului EU și să-mi privesc în suflet. Să scotocesc prin sertare nedeschise vreodată, să mai intru odată în camere pe care le-am încuiat cu lacăte uriașe, să fac orice pentru a găsi indiciile spre harta destinului meu.

Să îmi găsesc într-un final scenariul și rolul care mi se potrivesc… Pentru că până acum am interpretat multe roluri… nu regret, a fost palpitant, din fiecare personaj în pielea căruia am intrat, am aflat ceva, am simțit diferit, am privit lumea prin ochii lui… dar la un moment dat am dispărut de pe scenă, pentru că am simțit că nu mai aveam nimic de spus!

Am plecat în căutarea a ceva ce știu că exisă, că nu este doar un mit, nu este doar o fantezie a mea… dar, cu fiecare rol lăsat în urmă, port cu mine un bagaj mai mare și mai greu, însă și o satisfacție personală… aceea că am mai descoperit un indiciu despre mine!

Faptul că sunt născută în cel de-al 8-lea semn al zodiacului, nu este o întâmplare. Dimpotrivă, este o alegere înțeleaptă a Destinului. Valul de mister mi-e zestrea pe care trebuie s-o prețuiesc și s-o înțeleg pentru a putea s-o exploatez la adevărata ei capacitate!

Și totuși… pelerin și căutător, rebel și evadat din lanțuri, ființă sensibilă și misterioasă, învingător sau învins, iubit sau renegat, zeiță sau Lilith… fiecare rol jucat a fost însoțit de câte o melodie! Nu a contat niciodată genul sau repertoriul… Fiecare scenă a avut propria coloană sonoră, în sintonie cu Eul din acel moment!

Acum, sunt într-un nou rol, pe care încă încerc să-l înțeleg, dar melodia cu a cărui refren rezonez în acest moment, este cea de la BUG MAFIA – Cu tălpile arse!

Nu am idee cât de ascultată mai este azi, această formație, dar, melodiile acesteia mi-au însoțit rolurile jucate undeva prin adolescență!


B.U.G. Mafia – Cu Talpile Arse (feat. Jasmine) (Prod. Tata Vlad)

Hey, a fost tot mai greu… ce am simțit o să știu doar eu

M-am luptat cu umbrele din jur mereu,

Fără să știu că ăsta-i iadul meu.

Dar cu tălpile arse m-am ridicat, și am încercat

Am trecut prin foc încă odată… ca să ajung acum să merg pe apă.

BUG MAFIA feat JASMINE

Ce melodii v-au însoțit, în schimb, pe voi, în momente importante ale vieții?

Reclame

6 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.