Astăzi este despre el: La Porțile Atlantidei – Îndrăznește să visezi – o nouă înfățișare!

h4 – 6 august 2018 

Creatoarea a privit pierdută ecranul telefonului!

A citit pagini întregi cu indicații, sfaturi despre cum se creează un blog, dar degeaba!

Țigările din pachet s-au împuținat cu fiecare jumătate de oră ce a trecut. Luna deja a ajuns în mijlocul nopții de vară, ceasul îi arată, disperat, ora târzie…

Cu ochii obosiți și-n minte cu un haos total, învăluită în fumul unduitor, a ieșit pe terasă. A respirat încet, adânc, aerul proaspăt al orei 5:00, bucurându-se de fiecare clipă. A ascultat, cu atenție, liniștea ce străbate văzduhul, încă cenușiu.

Granița dintre noapte și zi a devenit o linie subțire a orizontului. Culorile cerului au început să se amestece într-un tango pasional, în care noaptea a cunoscut amorul zilei… viața a început să prindă din nou, Viață.

S-a așezat din nou la masa rotundă din bucătărie. Răcoarea dimineții a trezit-o din moleșeală. A luat telefonul și a început să butoneze…

*

Micul blog a deschis ochișorii o zi mai târziu.

Asupra lui, cea care l-a creat, a suflat, ușor, literele.

Literele, au plutit o vreme în aer: l, a, p, o, r... pentru ca la final să se contopească, scoțând la iveală numele lui, Blogul LA PORȚILE ATLANTIDEI.

Timid și rușinos, și-a deschis aripioarele imaginare și a zburat până la marginea tărâmului Blogosferei. Nu a avut însă curaj să meargă mai departe… pentru moment.

S-a oprit, puțin, în fața indicatorului ce marca intrarea în regatul visat de toate blogurile. A privit încântat cum zeci de cuvinte și fraze pluteau în aer. A văzut, mai apoi, cum niște semne ciudate, au apărut de niciunde.

Un F alb pe fundal albastru, o pasăre ce își purta trilul, fericită, un G, frumos colorat, ce saluta pe toți…

și dintr-o dată, au început să apară mânuțe cu arătătorul ridicat, inimoare roșii și jucăușe, mingiuțe galbene ce râdeau, erau mirate, plângeau sau erau îmbufnate.

images (2)

Le privea fascinat și-și imagina cum va arăta și el, acolo, printre ei, cu toate aceste semne frumoase, pe paginile sale.

Și dintr-o dată, a simțit cum ceva îl împinge… și-l împinge tare, din spate. Până să-și dea el seama despre ce este vorba, a fost deja aruncat în Blogosferă. Cel care l-a tot împins, era de fapt, primul articol pe care Creatoarea sa, tocmai îl publicase  și-i dăduse drumul în online…

**

23 Octombrie 2018

Micul bloguleț a împlinit 3 luni și are deja 20 de articole. Nu prea este el vizitat, dar el este entuziasmat că este înconjurat de toate acele semne pe care le-a văzut în prima zi. Și pe lângă acestea, comentariile cititorilor, au început să-i împodobească articolele.

Este mândru, s-a obișnuit. Salută politicos orice blog la început de drum sau deja experimentat. Ascultă sfaturile cu atenție, trimite și el toate acele semne care produc bucurie nu numai blogurilor dar și Creatorilor. Învață în fiecare zi câte puțin, socializează… îi place blogosfera.

Dar Creatoarea lui are alte planuri cu el.

În noaptea de 23 octombrie a văzut cum în lista lui apare un articol cu o imagine frumoasă, festivă… Superblog 10 ani, ediție aniversară.

Nu a realizat imediat despre ce este vorba și la ce fel de provocare urma să partcipe, însă era speriat și în același timp, nerăbdător…

6 Decembrie 2018

5 luni de existență, 4 premii câștigate, primii bani primiți pentru un articol scris și publicat la cerere… numărul vizualizărilor a început să crească.

Atunci când are câteva minute la dispoziție, se privește în oglindă… i-ar plăcea și lui să arate mai profesional. A văzut bloguri atât de frumoase, chiar și dintre cele de-o vârstă cu el… ce și-ar dori și el să arate mai bine!

16-19 Decembrie 2018

Creatoarea, după alte cercetări, cerut ajutorul printre Creatorii altor bloguri, a luat hotărârea: trebuie să îmbunătățeasca înfățisarea micului bloguleț.

Pentru câteva zile s-a luat pauză de la scris și tot felul de profesioniști au început să intre în interiorul lui.

Platforma WordPress, acolo unde a văzut lumina, îi trimite în data de 17 decembrie, felicitări și îi deschide porțile pentru accesarea mai multor opțiuni.

Când a văzut atât de multe teme noi, atâtea butoane ce s-au activat dintr-o dată, spații pentru postarea reclamelor, a înțeles că a fost trecut la planul Premium de pe WordPress.

După 2 zile și-a primit și noile hăinuțe. A fost ajustat, corectat, optimizat!

***

Acum se  privește în oglindă, fericit și mândru.

Această seară este una specială pentru el.

Creatoarea va deschide cortina și-l va prezenta, îmbunătățit și pregătit să treacă la un alt nivel.

****

Vă prezint, așadar, cu mare bucurie, blogul La Porțile Atlantidei!

Sper ca noua temă și organizarea articolelor, să facă călătoria Dvs. mai plăcută și poposirea în paginile lui, cât mai îndelungată!

Și pentru clienți este pregătit să le găzduiască reclamele! Așteaptă nerăbdător cererile!

Vă mulțumim amândoi pentru că ne vizitați, pentru că ne citiți, pentru că ne lăsați, uneori, un semn al trecerii Dvs., pe aici.

Vă așteptăm cu drag și pe mai departe, să ne descoperiți, să ne inspirați, să ne urmați în călătoria descoperirii Atlantidei pentru că dincolo de teamă se află toate răspunsurile și pentru că trebuie să îndrăznim să visăm… Blogul meu s-a născut dintr-un VIS!!!

Cu mult drag,

L.

Reclame

4 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.