Prima Întâlnire – Ça a été comme un coup de foudre qui relançait mon coeur! – A fost ca un fulger infinit care mi-a pus inima în mișcare!

Gândidu-mă la acea zi, realizez că dragostea noastră a fost precum un fulger infinit care mi-a pus inima în mișcare (Ça a été comme un coup de foudre qui relançait mon coeur). 

A fost dragoste la prima vedere sau cum ar spune francezii – C’est comme un coup de foudre!

Până la El, nu credeam în așa ceva.

Dimpotrivă! Consideram că acest sentiment, descris atât de frumos în literatura clasică, nu-mi este destinat sau poate că societatea actuală l-a anihilat cu mult timp în urmă.

Însă inima mea tânjea să simtă altfel, dorea să se înalțe mai presus de rutină, mai presus de cotidian, dorea să bată cu un ritm diferit. Avea nevoie să danseze într-o simfonie inedită, să treacă dincolo de ceață, acolo unde înălțimile, îți taie respirația cu farmecul lor, să se apropie de cer, să fie una cu norii și să nu mai coboare de acolo niciodată.

Inima mea știa că nimic nu este imposibil. În tăcere se pregătea pentru El, pentru inima lui și nu lua în calcul nici o secundă că ar putea fi doar o speranță deșartă iar eu nu voi cunoaște ceea ce este Dragostea.

*

Noi, ne-am născut odată cu primăvară. Precum fluturii, am rupt coconul și am zburat în soarele blând de aprilie.

Nu știam ce va fi sau cum va fi, dar exista setea de a simți, de a face sufletele să renască, de a trăi viața prin toți porii.

Ceea ce ne diferenția însă, era nerăbdarea, ardorea și pasiunea mea și teama lui de a nu-și frânge aripile în razele soarelui.

19 Aprilie 2015… cum să uit vreodată acea zi? Și poate, dacă s-ar întâmpla, avem pozele ce au imortalizat acele frumoase amintiri.

**

Ne cunoșteam de un an, lucram împreună, iar eu îl iubeam în tăcere, cu pasiune adolescentină. Îi savuram cuvintele și nu-mi doream decât să fur un sărut de pe acele buze care ferecau drumul spre inima lui…

Prima întâlnire a coincis cu o delegație în care noi doi am fost cei aleși să reprezentăm compania.

Destinația: Galați – orașul de pe malul Dunării ce mi-a dăruit nu numai amintiri plăcute, dar și împlinirea unui vis!

Emoțiile mele erau dincolo de limita suportabilului. Mă cunoștea ca pe o carte deschisă, era îndeajuns să mă privească în ochi și să citească acolo dragostea.

***

Șapte nopți, timpul rămas până la plecarea în delegație, nu am reușit să dorm, gândidu-mă cum ar trebui să mă îmbrac astfel încât să respect și cerințele profesionale, dar în același timp să-i atrag și lui atenția.

Îmi dăduse de înțeles, subtil și elegant, că nu va fi doar despre muncă, iar eu eram înnebunită nedorind să ratez pentru nimic în lume această șansă. Visam de un an, 365 de nopți în care imaginația mea plăsmuise cum va fi prima întâlnire… nu puteam da greș!

Am început așadar pregătirile. Cunoscându-l deja, știam că trebuia să aleg totul cu grijă.

El este un bărbat „vizual”, extrem de atent până și la cele mai fine detalii și foarte pretențios. Pentru el, haina este cea care scoate în evidență ce fel de persoană ești, dându-și imediat seama, după felul în care o porți. 

Neapărat, trebuia să aleg ceva în care să mă simt bine, care să mă reprezinte, să se potrivească și la întâlnirea ce urma, dar în același timp să trezească și în el dorința de mă cunoaște cum sunt eu, eu cea de dincolo de ușile companiei.

Pregătirea a început cu prezentarea în salonul de frumusețe. După 4 ore m-am privit cu satisfacție în oglindă, șoptindu-mi „You can do it, trust me!”

Următorul pas și cel mai greu, a fost vestimentația. Am luat cu asalt toate magazinele și toate site-urile online, în căutarea ceva-ului acela.

Conform credinței mele, nu este îndeajuns să alegi cu atenție doar articolele ce se văd. Trebuie acordat un interes asemănător și la ceea ce se află dincolo de bluză, fustă sau pantaloni. Lenjeria intimă contează în aceeași măsură și nu trebuie să existe o motivație anume pentru a avea grijă și în această privință.

large_img_1489211Eu, pentru acea zi, am preferat să aleg un portjartier. Îmi place foarte mult, deoarece, împreună cu pantofii stiletto, mă face să mă simt sexy și puternică în orice ocazie.

47378792_341461729952306_2862531587512205312_nAm adăugat mai apoi, ciorapii pentru portjartier, a căror bază superioară a fost acoperită de o fustă creion neagră, o bluză albă cu inserții de dantelă, sacoul, pentru că situația în sine o cerea, și adorații mei pantofi stiletto cu toc înalt. 

La ținută, am asortat o geantă-servietă, neagră, din piele naturală. Aveam nevoie de aceasta pentru a ține documentele.

În privința parfumului, am optat pentru o alchimie captivantă a notelor lemnoase și ademenitoare ale tuberozei îmbinată cu esențele de Vetiver și Patchoulli, pentru a-mi oferi senzualitate și eleganță.

Privindu-mă în oglindă în seara dinaintea plecării, zâmbeam și-mi legănam, în gând, speranța că totul va decurge așa cum mi-am imaginat.

****

46996621_568015130305779_2324788311819812864_nRezultatul: delegația a fost o reușită, pentru mine o dorință împlinită, iar pentru noi a fost Începutul!

Chiar și după atâta timp, poza de la finalul acelei zile o păstrez încă în telefon. Uneori o privesc, privesc zâmbetele noastre de atunci, zâmbete ce pentru mine reprezintă promisiuni tăcute a doi fluturi ce s-au descoperit în luna lui Prier.

Doi fluturi ce și-au promis din priviri, pecetluind cu săruturi, promisiunea, că pentru ei va fi mereu Primăvară.

*****

Viața este atât de imprevizibilă și buclucașă încât s-a hotărât să ne pună la încercare prin tot felul de probe…

El a fost nevoit să părăsească țara, iar timp de un an și jumătate, ne vedeam odată pe lună sau mai rar.

Fiecare reîntâlnire, pentru noi, a fost o nouă primă întâlnire. Emoțiile erau amestecate cu dorul și dorința. Îmi doream să-l surprind plăcut de fiecare dată și de aceea eram mereu în căutare de noi idei vestimentare.

În acest fel am descoperit site-ul ANSWEAR.RO, la final de 2015. 

Pe site-ul lor am găsit nu numai branduri de top, peste 300 dar și servicii de calitate și produse 100% originale (Mango, Vero Moda, Levis, Lee, DKNY etc.). 

ANSWEAR.RO, a devenit, ușor-ușor, noul meu dressing, oferindu-mi posibilitatea să comand produsele acasă, unde să le pot proba, iar dacă consider că nu mi se potrivesc, să le pot trimite înapoi.

Câteva dintre ținutele revederilor noastre, pentru care îi multumesc lui ANSWEAR.RO, site-ul ce a reprezentat și reprezintă răspunsul vestimentar al dorințelor mele. 

Sfaturi pentru o primă întâlnire:

Mie nu îmi place să dau sfaturi pentru că, în primul rând, consider că mai am încă foarte multe de învățat și în al doilea rând, noi, oamenii suntem atât de diferiți în alegeri, însă… există totuși câteva lucruri esențiale de care ar trebui să ținem cont:

  • alegerea unui parfum plăcut, în ton cu personalitatea ta, dar utilizat cu măsură;
  • mâinile – nu se numesc degeaba carte de vizită, așadar trebuie să fie îngrijite, chiar dacă, poate nu ești adepta folosirii lacului de unghii;
  • vestimentația – trebuie să te reprezinte pe tine, felul tău real de a fi. Nu încerca să epatezi, să fii poate persoana pe care crezi că și-o dorește acel bărbat s-o întâlnească. Îmbracă-te în ton cu locul unde alegeți să vă întâlniți și cu vremea de afară. Fie că optezi pentru o rochie elegantă, dar afară este toamnă, nu evita să ai și un palton sau un sacou, cu tine. Observație valabilă și în ceea ce privește încălțămintea;
  • nu trebuie să pară nimic forțat, fals, așadar, fii TU însăți!

Totuși, dacă îți lipsește inspirația și ești în ajunul întâlnirii cu cel la care tot visezi, te invit să răsfoiești paginile site-ului ANSWEAR.ro, unde, cu siguranță vei găsi răspuns la cerințele tale. Este cel mai potrivit atunci când vine vorba despre stil! 

ANSWEAR.roThey are the answer!

Articol scris pentru proba 24 din competiția Superblog 2018!

Surse:

answear-romania

Reclame

3 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.