Oops! I did it again!

– Oops! I did it again! – prea bine cunoscuta mea exclamație după ce cheltuiam toți banii pe câte ceva ce mi se părea WOW!

În momentul în care nu am mai avut timp la dispoziție să colind magazinele, am găsit repede o altă variantă – comenzile on-line. Și atâta timp cât am fost în țară, adică până pe la 32 de ani, devenisem clientă fidelă a site-urilor online de fashion, parfumuri, accesorii, cărți… de fapt nu cred că am ratat vreun site ce-mi putea îndeplini dorințele.

Îmi și permiteam să fac acest lucru pentru că munceam mult și consideram această manie a shopping-ului un fel de recompensă personală pentru clipele din viață, prea multe uneori, pierdute într-un birou. De fapt, dacă stau și mă gândesc, cea mai frumoasă perioadă a tinereții mele mi-am petrecut-o muncind ore în șir.

Partea cea mai importantă însă și care îmi și susținea asemenea „investiții”, era salariul. Munceam mult într-adevăr, dar și răsplata era pe măsură.

Comportamentul acesta l-am avut aproximativ vreo zece ani, declanșându-se odată cu câștigarea primului meu salariu și până în urmă cu circa patru ani când am dat nas în nas cu chibzuința, înțelepciunea și pragmatismul… toate întruchipate într-o singură persoană, iubitul meu!

Inițial, s-a limitat doar la a privi zâmbind, de fiecare dată când curierul își făcea apariția la ușa noastră, dar odată cu trecerea timpului, spiritul bărbatului întreprinzător a apărut de nu știu unde pentru a limita shopaholica casei!

Primele sfaturi au fost oferite cu timiditate și diplomație înțelegând imediat că sunt genul de persoană căreia dacă îi impui ceva va face tocmai pe dos… de ce? Nu aș ști să răspund la această întrebare, dar așa am fost mereu!

Cea dintâi lecție predată a fost definirea unui stil propriu, explicându-mi cu calm că nu tot ceea ce se poartă este întotdeauna cel mai important indicator. Este adevărat că „haina face pe om”, dar este nevoie de o haină potrivită. Haina, precum mâinile femeilor, face parte tot din categoria „cărților de vizită”, așadar trebuie să aleg cu atenție orice piesă vestimentară, pornind de la cele clasice: costumul office, cămașa albă și nemuritorii pantofi stiletto.

Și să nu credeți că lecțiile lui s-au oprit aici. Nuuu, dimpotrivă, pentru a-mi demonstra teoria lui, a început să mă însoțească la cumpărături.

Sinceră să fiu am fost chiar fericită că pot pierde ore în șir în magazine și în cabinele de probă cu partenerul lângă mine, fără ca acesta să se plictisească. Rar găsești în zilele noastre un bărbat care să reziste cu orele într-o astfel de „aventură” și care să mai fie și răbdător de fiecare dată când tu mai vezi încă ceva și încă ceva.

După câteva sesiuni de shopping, am reușit să-mi definesc stilul. Totuși, pasiunea mea de a cumpăra imediat, cam orice, nu trecuse. Încontinuare, cea mai „critică” perioadă era cea de Black Friday. De când devenise faimos în România acest concept, salariile mele din perioada „vinerea neagră”, dispăreau ca prin magie, nelăsând nici măcar cardului timp de a le procesa.

S-a întâmplat odată, s-a întâmplat de două ori… și uite-ne plecați din România… anul acela a fost fără Black Friday!

Prinsă cu noile schimbări, am început să uit de vechile mele obișnuințe. Totul mi s-a părut scump, eu care altădată intram în magazine, dezinvoltă… acum am preferat să mă opresc doar să admir vitrina. Am suportat eu ce am suportat această schimbare radicală, dar îmi lipsea ceva: libertatea de a rătăci prin magazine, oglinzile, cabinele de probă sau măcar plăcerea de a comanda online…

Cum o astfel de situație poate fi „critică” pentru o femeie ce adoră astfel de momente și se mai apropie și Black Friday, am început să caut soluții. Nu mi-a luat mult până să o găsesc pe cea potrivită, vechile mele cunoștințe, site-urile online. Câteva telefoane date în țară pentru a mă asigura că poate cineva primi coletele și gata, problem solved!

A mai rămas doar să fac o selecție riguroasă printre site-urile a căror clientă eram. Le-am ales pe cele care mi-au oferit întotdeauna, pe lângă reduceri, calitate și promptitudine în livrare.

Dar site-ul a cărei clientă fidelă am fost și sunt, este cel de la ANSWEAR.RO („we are the answear!”). Pe lângă serviciile ireproșabile ce le oferă, mi s-a oferit mereu posibilitatea de a proba produsele acasă și de a păstra doar ceea ce s-a îmbinat într-un mod armonios cu piesele vestimentare existente deja. În plus, dacă alegi să te înscrii în clubul lor, poți primi reduceri la fiecare comandă și multe alte beneficii.

– Cum să nu fii cucerită de acest retailer?!

– Și da, încă un da, they are always my answear, pentru că pe site-ul lor am găsit întotdeauna răspuns la stilul meu. Iar eu nu am un stil oricum. Ador materialele din piele sau piele ecologică, iar ținutele mele preferate sunt din astfel de materiale.

Answear.ro însă, este pregătit să întâmpine și cele mai diverse idei pe care le pot avea eu sau oricare altă femeie, fie ea doamnă sau domnișoară. Aici poți găsi produse de top, portofoliul lor online, însumând peste 300 de branduri internaționale, 100% originale(…)

(…)Cu toată partea administrativă pusă la punct, anul acesta sunt pregătită să întâmpin Black Friday așa cum se cuvine. De această dată am ales cu mult timp înainte produsele pe care mi le doresc, salvându-le în wishlist.

Pentru că prima rochie de piele cumpărată de pe Answear.ro mi-a plăcut atât de mult și au cam trecut doi ani de când o tot port, m-am gândit că a venit momentul să fie înlocuită.

Opțiunea la mai vechea mea little black and leather dress, va fi o rochie din același material, însă mai lungă, deoarece aș vrea s-o port și în alte momente, nu numai în club. Și cred că ar veni foarte bine, combinată eventual cu o cămașă.

Dar în serile de distracție se va potrivi perfect cu perechea de cizme lungi și negre, ce o am deja în dulap. În privința genții de damă, nu-mi fac nici o grijă pentru că am deja un model foarte frumos și nou.

Pe wishlist-ul meu, cu ocazia aplicării reducerilor mult așteptate, am mai adăugat și o pereche de pantaloni gliter din piele eco, o minunăție de botine de culoare neagră-lăcuită și o geantă de damă. Un model absolut inedit și îndrăzneț la acest capitol.

În urma sfaturilor primite de-a lungul timpului, anul acesta ar fi pentru prima dată când decid să aleg, ținând cont, mai întâi de nevoia de a înlocui anumite haine din garderobă și mai apoi să cumpăr, eventual, ceva diferit ca model sau culoare.

Dar, like always, Answear.ro mi-a împlinit toate așteptările.

Thank you, you are the best! Always my Answear! 

Articol scris pentru cea de-a 18-a probă în competiția Superblog 2018.

Surse:

46067662_2523835787656552_4043144223745114112_n

Reclame

Un comentariu

 1. Bună dimineața ! 🙂
  Sincer, sunt de ACORD 100% cu cele sus postate ! 🙂
  Din păcate,
  după LOVITURA de STAT din DECEMBRIE 1989
  și în mod deosebit în ZILELE NOASTRE,
  în ” România lucrului bine făcut ” 🙂 😦 🙂
  ” tinerii liberi și frumoși ” 🙂
  se ÎNDEPĂRTEAZĂ ” pas cu pas ” 🙂 😦 🙂
  de CĂRȚI și ÎNVĂȚĂTURĂ 😦 😦 😦
  și se APROPIE tot ” pas cu pas 😦 😦 😦
  ” ( ” GHINION” ) 🙂
  de consumul de INCULTURĂ 😦 😦 😦
  precum consumul de droguri , alcool și TIMP PIERDUT !!! 😦 😦 😦
  Felicitări pentru postare ! 🙂
  Weekend plăcut ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.