Superblog 2018: un pas mic către un vis măreț

Dacă tot micul meu blog se apropie vertiginos de împlinirea a 4 luni, timp in care a reușit sa produca puțin peste 20 de articole, m-am gândit ca a venit momentul sa ii dau un sens nou.

Am început asadar sa citesc alte bloguri, sa caut idei de subiecte neavând o nisa anume, preferând mai mult sa imi ofer libertatea de a alege sa scriu despre ceea ce simt, ce cred și vreau sa cunosc.

Răsfoind și tot răsfoind paginile virtuale ale colegilor de breasla am descoperit aceasta competiție și modalitatea de a începe a scrie și despre subiecte alese de către altcineva și uite așa am decis sa ma înscriu și eu!

Sunt nerăbdătoare deoarece este o noua provocare pentru mine și pentru ca ideea mi se pare geniala: sa oferi posibilitatea unor persoane necunoscute de a-și exprima talentul la scris și de a fi remarcate.

Mulțumesc celor ce au avut ideea și inițiativa și celor care susțin acest proiect de un deceniu!

La mulți ani Superblog pentru cei 10 anișori!!!

Cu drag de la un blog micuț,

L.

Reclame

8 comentarii

   • Poti participa si la probele lansate anterior, daca vrei (de exemplu, astazi are termen proba a opta). Atentie doar sa te incadrezi in termenele-limita, sa nu primesti penalizari pentru intarziere! Bafta!

    Apreciază

   • Buna Claudia! Help!! Am comis o prostie mai mare decât mine. Tocmai ce am terminat de scris articolul pentru certificate energetice și din amețeala, de oboseala și neatenție, l am înscris pe proba cu sanovita :(((. Acum acolo imi arată ca nu mai pot participa…am încercat sa trec articolul pe proba 13, inițial mi a dat eroare dar am scris URL ul așa cum se afișează pe telefon, nu cel Care apare pe laptop și intr un final l a acceptat. Sper sa fi ajuns la destinație. Vreau sa mi cer scuze ție și celor de la sanovita pt prostia făcută și sa întreb dacă mai exista posibilitatea sa candidez dacă in fișier imi scrie ca am participat deja. Mulțumesc anticipat și scuze pentru ora înaintată la care scriu dar sunt foarte suparata pe neatenția mea…cu drag, Lelia

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.