Friendship never ends…15 ani de prietenie!

Cum altfel as fi putut începe acest articol?!

Un subiect ales special pentru a marca cei 15 ani de prietenie: Octombrie 2003 – Octombrie 2018!

Un articol ce-l dedic lor, celor 7 copile si a unui cavaler, cunoscuti cu 15 ani in urma, ce au rămas la final in 5 și au devenit odată cu trecerea timpului oameni și femei minunate, prietene devotate chiar dacă acum distanța geografică sta între ele, iar fiecare are propria viața…

Octombrie 2003: prima luna in fata celor 4 ani de studenție ce urmau. Emoții, bucuria începutului unei noi etape, dor de casa, pentru cei veniți din provincie, dar chef de distracții, de creat clipe de neuitat ce știam ca se vor transforma in amintiri de aur!

Cu aceste sentimente înaintam pe lungile coridoare ale Universității de Istorie din București…o adolescenta de 18 ani, fata de provincie, ascunzandu-și timiditatea in tocurile înalte, parul roșcat și creț și-n fumul țigărilor ce o înconjurau ca un balon protector pe noul drum.

Destinul însă a zâmbit timidei roșcate aka mie 😁, scotandu-mi in cale persoane minunate, cu speranțe și vise de cucerire a marelui oraș…București, drag burg al inimii mele…

(…) Scriind acum despre ele, despre noi, in fata ochilor a pornit filmul acelor momente de neuitat, modul in care am ajuns sa ne împrietenim, neștiind niciuna dintre noi unde va duce acea legătura a anilor de facultate!

Toate eram pline de viața, gălăgioase, bune și nebune, puse pe șotii, dar fără a uita niciodată sa nu ne îndepărtăm de scopul pentru care ne aflam acolo.

Ne trăgeam la propriu și la figurat una pe cealaltă in toate situațiile care mai de care mai haioase, dar și a oportunităților. Umerii noștri erau oricând pregătiți de a sprijini pe cea care ar fi întâmpinat probleme și mințile noastre erau întotdeauna in alerta pentru a cauta soluții…

Locul preferat de întâlnire: baia de la etajul 1 al facultății 😁🙈

Imaginea cu care asociez întotdeauna grupul nostru: Sex and the City.

Explicatia: imaginea intrării noastre pe usa facultății in fiecare zi m-a dus mereu cu gândul la intro-ul renumit din film ☺️.

Cum aveau loc discuțiile noastre?

Simplu, vorbeam toate in același timp despre ce aveam pe suflet, dar totodata auzeam tot ceea ce se povestea in jur și săream de la un subiect la altul cu o viteza de invidiat!

De fapt, dacă stau sa ma gândesc, modul nostru de comunicare nu s-a schimbat deloc in cei 15 ani…atunci când convocăm ședințele pe camera video, facem exact același lucru, dar nu ne scapa nici un amănunt niciuneia 😄.

(…) Dar anii au trecut fuga fuguta precum metroul ce ne ducea in fiecare dimineața la universitate, iar fiecare stație mai punea un km de depărtare între noi…

Au fost momente lungi când ne-am pierdut una de cealalalta, când joburile si drumurile alese nu ne mai dădeau răgaz ca in trecut…și cu toate acestea de fiecare data când se întâmpla sa vorbim, o făceam ca și cum pauza dintre noi nu ar fi existat niciodată!

Și sentimentul acesta îl avem pentru ca prietenia dintre noi a fost bazată de la început pe sinceritate, sensibilitate, pe onestitate, pe puritatea anilor noștri, pe respect și legi nescrise dar pe care le respectam toate instinctiv.

Sa nu credeți însă ca relația noastră a fost si este numai lapte și miere…o nuuuu, deloc!!! Gândindu-ma acum, imi vine sa și râd când imi amintesc cât de pătimașe suntem, cât de încăpățânate, gata de „lupta” pe orice nimic, aducand cele mai solide argumente si exemple…cât de diferite suntem, dar diversitatea noastră este superba și ne unește!

Suntem 5 elemente: apa, pământ, foc, lemn și metal, ce ne unim pentru a forma Inima Prieteniei ce rezista de 15 ani și care-mi doresc sa reziste o viața întreaga pentru ca ne-am câștigat una pe cealaltă cu mult timp in urma!!!

La final de articol puteți regăsi melodia aprobată in unanimitate ca definitorie pentru ceea ce suntem, pentru ceea ce este Grupul nostru:

Those where the days – Mary Hopkin

P.S.: in decursul celor aproape 34 de ani am cunoscut mulți oameni frumoși, calzi, sinceri ce mi-au fost alături in diferite momente ale vieții si care își au locul in inima mea și pe mai departe, dar pe fetele mele le simt ca și cum ar fi fost acolo dintotdeauna și pentru totdeauna!

Deeeecciii La Mulți Ani noua celor de atunci și celor de azi!🎂🎉🎊

Cu drag,

L.

Reclame

3 comentarii

  1. Frumos articol, felicitari! Am trait si eu o experienta asemanatoare. Prietenia e cel mai frumos dar de la Dumnezeu, bucura-te de el asa cum ma bucur si eu de 13 ani de prietenele mele minunate!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.