A scrie: o adevărată și intensă plăcere…

Vreau sa scriu, sa imi dedic viața acestei pasiuni, sa petrec zilele înconjurată de tomuri groase de carti, rânduite frumos in coloane înalte pana in tavan, asteptandu-și cuminți rândul de a-și istorisi povestea.

Multitudini de lumi, diferite, colorate sau îmbrăcate in alb și negru precum fotomodelele ce defilează pe marile scene ale modei. Admirate, criticate, învăluite in mister, cu vieti tainice numai de ele cunoscute.

Pentru mine așa sunt coperțile sutelor de carti ce imi doresc sa le citesc, sa le dezleg secretele precum cel mai dibaci detectiv sau sa fiu pe rand prințesa sau cerșetoare, curtezana sau fata de pension, mag sau simplu alchimist in căutarea Sfantului Graal…

Și după ce le voi fi gustat aromele, sa ies in plină strada și pașii sa ma poarte agale in descoperirea personajelor ce imi bat la poarta inimii rugându-se a fi zămislite. Sa analizez oamenii, situațiile și precum Charles Dickens sa imi pot viziona eroii, sa ii pot întrupa in caractere unice, cu personalitate și sa le țes povestea!

Dar cum sa fac acest lucru intr-o lume in care este atât de greu de pătruns?

Nu știu dacă am talent sau rândurile mele sunt doar înșiruiri de cuvinte goale menite doar a se alinia ordonat pe coala de hârtie sau pe pagina word, știu însă ca vreau, vreau sa scriu!!!

Este ca o porunca pornita din subconștient, ceva imperativ de care nu ma pot dezice!

Și da, am început a scrie…nu naratiuni proprii pentru ca încă mai am multe de învățat, de călătorit, de văzut…dar scriu, scriu despre orice pentru a-mi forma stilul, pentru a ma descoperi.

Am început cu blogul abordând subiecte variate dar și cu o licărire de speranța ca poate mi se va deschide o usa, mi se va oferi o șansa de a scrie despre ceva precis, despre un subiect de interes…ca poate, cu acest blog voi face primul pas înspre acea societate tainica, admirata și defăimata deopotrivă sau căzută in dizgratie…Societate a oamenilor cu imaginație, cu talent, cu viziune…

Voi scrie, voi scrie incontinuare pentru a-mi potoli gândurile și ideile. Voi citi, voi citi neintrerupt pentru a-mi liniști degetele nerăbdătoare de a da paginile!

Este o promisiune ce mi-o fac mie, este un balsam cu care ma voi unge de fiecare data, este apa vie a cunoașterii ce nu merita a fi refuzata!

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.