ȘI CĂLĂTORIA ÎNCEPE…

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

Buna viitorilor mei cititori, in primul rand :)!

Ca absolventa a Facultatii de Istorie, am fost intotdeauna pasionata de miturile si legendele ce stau la baza nasterii omenirii. In decursul ultimului an, acestei pasiuni s-au adaugat si altele precum literatura, enigmele, astrologia, paranormalul, tot ce tine de vindecare prin metode neconventionale: terapia cu ingeri, puterile vindecatoare ale cristalelor, tehnica Reiki etc.

Chiar daca in acei ani de studentie, si sunt vreo 11 ani deja de cand am absolvit :), nu am acordat destula atentie lucrurilor ce imi placeau deoarece, sa fim seriosi, Bucurestiul nu este tocmai un oras al visatorilor cu ochii deschisi, acum ceva din interiorul meu mi-a spus „Este timpul…”

Ca aceasta voce poate fi doar o plasmuire a dorintei mele ori ca intr-adevar poate fi reala, nu as sti sa va spun, dar a incerca nu ma costa nimic, sau poate doar timp pe care oricum l-as fi „cheltuit” precum o „mana larga” pe alte „distractii”.

Sunt la inceput de drum dar cu acea nerabdare a copilului in fata explorarii necunoscutului, cu freamatul ce face inima sa bata si simti acea placere undeva in stomac ca atunci cand de indragostesti.

Dar ceea ce mi-a dat ultimul imbold a fost descoperirea cartilor autoarei Doreen Virtue prin cartile sale: Medicina cu Ingeri  si Mesaje de la Ingerii tai. 

Marturisesc ca le-am citit pe nerasuflate necunoscand foarte multe la acel moment despre aceste tehnici.

Ideea construirii unui blog o aveam de foarte mult timp in minte, dar de fiecare data cand ma asezam in fata laptopului pentru a da viata ideei, ceva se bloca sau aparea o situatie neprevazuta si trebuia sa renunt.

Acum, insa, dupa citirea acestor carti, am reusit sa fac blogul intr-un timp foarte scurt, direct de pe telefonul mobil, la o ora tarzie in noapte avand alaturi doar fumul tigarilor mele…

Dupa ce am terminat cu entuziasmul faptului ca finalmente am reusit, privind cerul acoperit de nori de pe terasa, m-am gandit ca poate fi chiar „mana ingerilor” care au conlucrat la a-mi realiza dorinta…

Ma voi lasa asadar indrumata de acestia si de acum inainte pentru a vedea drumul pe care ma vor ghida cu siguranta in aceasta noua aventura!

Este nevoie doar a le cere si a-i chema pentru a-mi fi alaturi!

Copyright © 2018 Lelia Madalina Iancu

Toate drepturile rezervate https://laportileatlantidei.wordpress.com si  https://www.facebook.com/Domerys0411-871759763013499

Toate drepturile de reproducere, integral sau partial, prin orice mijloace, inclusiv stocarea neautorizata in sisteme de cautare sunt rezervate. Reproducerea se poate face doar cu acordul scris al autorului, cu exceptia unor scurte pasaje care pot constitui obiectul recenziilor si prezentarilor.

Reclame

3 comentarii

  1. Cu voia ta, voi spune că într-adevăr este călăuzirea îngerilor tăi, a dorinței sufletului tău de a materializa existența acestui blog. Deci, așa cum ai spus, doar lasă-te călăuzită și ia acțiune.
    Îți doresc succes și tot Binele pe care îl dorești,
    Manuela

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.